Svein Terje Kvalvik Eliassen f. 1973 
Utdanning innen visuell kommunikasjon. Har jobbet med design og illustrasjon i over 20 år. Til daglig grafisk formgiver og medeier (50%) i God strek reklamebyrå på Andenes. Svein Terje jobber på hobbybasis med film, foto, tegning og billedmaking – og har erfaring fra teater. Medlem av Grafill.
GOD STREK AS på Andenes er et av Nord-Norges eldste reklamebyråer. Etablert 1988. Vi er et lite byrå i den delen av landet der prisene i vår bransje er lavest. Det tjener kundene våre på. Men viktigere: God strek er mer. Vi har en åpen dør mot unge kreative mennesker. Grunnen til at vi ønsker dem velkommen er soleklar. Vi trenger noen å leke med. Fordi det er gøy og fordi vi mener kreativitet handler om å leke. Kombinasjonen av erfaring og lekende kreativitet er det våre kunder søker hos oss. ​​​​​​​

Foto: Svein Terje K. Eliassen

Svein Spjelkavik f. 1965 er kreativ leder og grunnlegger av God strek. Svein brukes mye som foredragsholder enten tema er kreativitet eller kommunikasjon. Svein stiftet sammen med noen venner Rock Mot Rus, Norges eldste rockemønstring. Han har produsert kulturarrangementer i India, Mexico, USA og på Island. Han hadde regien på LOFAST-åpningen og var produsent for den nasjonale markeringa av Norge 50 år i rommet. Siden mars 2010 har ordet framsnakking fått 217 763 medlemmer på Facebook. Kongen har brukt ordet, kronprinsen har brukt det, prinsessa og dronninga også, men mest av alt engasjerer det vanlige folk. Svein er oppfinner av ordet, og har opprettet den populære facebooksiden.
God strek har lang erfaring innenfor disse områdene:
• Logodesign og utvikling av firmaprofiler
• Utforming av websider
• Utforming av trykksaker – visittkort, brevark, konvolutter, bøker, brosjyrer, aviser, tidsskrifter, annonser, plakater og emballasje.
• Illustrasjoner (foto, grafikk og tegninger), fasadeskilt, t-skjorter, reklameartikler, TV- og web-grafikk.
Våre kunder finner du innenfor det offentlige: Landsdelsutvalget, Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), Nordland fylkeskommune og Vesterålen kulturutvalg. Vi har oppdrag for viktige reiselivsaktører som Lofotr Vikingmuseum, Hvalsafari, Nordland reiseliv, Destination Lofoten, Andøy reiseliv og Vesterålen reiseliv. Vi løser også daglig små og store oppdrag for mindre kunder.
IKKE BARE ET BYRÅ God strek AS jobber ikke bare med byråtjenester. Vi har gitt ut bøker både på oppdrag for kunder som Mediebedriftenes Landsforening, Landsdelsutvalget, Norge 2000, Nasjonalt senter for romrelatert utdanning, skoleklasser og på eget forlag. Kirkemellom er en praktbok designet og utgitt av God strek.
 
EVENTS God strek er et av få byråer i Nord-Norge med lang erfaring med produksjon av events. God strek produserer hele arrangementer der vi skreddersyr mottakelser, åpninger eller selskaper. Vi har et utstrakt nett med artister og kunstnere som vi samarbeider med for å skape en helt spesiell ramme rundt ditt arrangement.

TRYGGHET 
Vi hadde ikke blitt et av Nord-Norges eldste reklamebyråer hadde det ikke vært fordi vi strekker oss langt for våre kunder. Du skal være trygg som kunde hos oss. Når du har fått et tilbud hos oss kan du være trygg på at det ikke endrer seg undervegs. Med mindre du forandrer premissene for jobben. Vi leverer til avtalt tid, og har lang erfaring i å møte tøffe leveringskrav. Sier vi at vi skal klare en frist så klarer vi det.
FOREDRAG 
FRAMSNAKKING
Siden mars 2010 har ordet framsnakking fått over 217 763 medlemmer på Facebook, og med det slått både Rosenborg og Jens Stoltenberg. Kongen har brukt ordet, kronprinsen har brukt det, prinsessa og dronninga også, men mest av alt engasjerer det vanlige folk. Svein ble av bladet Nordlys plassert på 1. plass på maktlista for 2010 innafor kategorien samfunn bl.a på grunn av hans engasjement knyttet til framsnakking.
Møte mannen bak vårt mest omtalte nyord? Foredraget er en befriende powerpointfri-sone, spekket med personlige og tankevekkende historier om hva som ledet fram til ideen om ordet. Foredraget er ment som en ispirasjon til både å ta ordet i bruk og til å sette det ut i livet. Foredraget passer for alle som snakker sammen, enten det er på jobb eller i organsisjonslivet. I desember 2010 kom boka «Framsnakking. Det motsatte av baksnakking» ut på Kagge forlag og har til nå kommet ut i to opplag.
Noen kunder som har kjøpt fordraget til nå:
• Fiskeridirektoratet
• Nord-Norges rederiforening
• Sortland kommune (to foredrag for samtlige ansatte)
• Norsk brannskole
• Norsk husflidslag
• Norges Sjømannsforbund
• Salten Kraftsamband
• Universitetssykehuset i Tromsø
• Monspetterfestivalen, Sulitjelma
• DIPS, Bodø
• Nordlandssykehuset
• Norsk folkehøgskolelag
• Kristelig folkeparti, Lokalpolitikerkonferansen 2012 i Bergen
• Lydiadagen i Mosjøene
• Vesterålskraft
• Kvestor
• Bodø Næringsforum

Foredraget «FRAMSNAKKING» varer i 45-50 min.

DA SIRKUSET KOM TIL MIN MELKERAMP
Et inspirasjonsforedrag for alle som produserer teaterforestillinger, konserter og utstillinger. Svein Spjelkavik er vinner av Nordland fylkes kulturpris og den aller første najonale ildsjelprisen, utdelt av Røde kors og Frelsesarmeen. Svein har vært kulturaktivist i 35 år. Dette personlige og nære foredraget er laget for å inspirere de som gir oss den livsviktige kulturopplevelsen.

Kunder: Norsk kulturforum, nordnorsk Jazzsenter, Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund, festspillene i Nord-Norge, inovasjon Norge. Foredraget ble nylig valgt ut til å presentere i en kortversjon på TEDx i Tromsø. Svein ble dermed en av en liten håndfull som har gitt et TED-foredrag i Nord-Norge.

Sagt om foredraget.
«En super fortelling om en kulturildsjels liv i dype daler og på gøyale topper. Svein Spjelkavik fra Andøya, framsnakkebegrepets far, han framsnakker jeg når som helst, for en bra mann».
Bjørn Eidsvåg
i NRK P3 etter foredrag for NOPA på Tjøme.

Foredraget «Da sirkuset kom til min melkeramp» varer i 45-50 minutter.
Back to Top