GOD STREK AS på Andenes er et av Nord-Norges eldste reklamebyråer. Etablert 1988. Vi er et lite byrå i den delen av landet der prisene i vår bransje er lavest. Det tjener kundene våre på. Men viktigere: God strek er mer. Vi har en åpen dør mot unge kreative mennesker. Grunnen til at vi ønsker dem velkommen er soleklar. Vi trenger noen å leke med. Fordi det er gøy og fordi vi mener kreativitet handler om å leke. Kombinasjonen av erfaring og lekende kreativitet er det våre kunder søker hos oss. 
God strek har lang erfaring innenfor disse områdene:
• Logodesign og utvikling av firmaprofiler. Vi bistår både små og store bedrifter å finne sin identitet.
• Design av trykksaker – visittkort, brevark, konvolutter, bøker, brosjyrer, aviser, tidsskrifter, annonser, plakater og emballasje, klistremerker og etiketter. Det er ikke bare et godt trykk og riktig papir som skaper en god trykksak. Hos God strek har vi en rekke ulike etterbehandlingsmetoder som kan brukes for å gi din trykksak det lille ekstra! Hva med for eksempel metallisk foliering eller 3D-spotlakk? Det betyr at lakken bygger i høyden, slik at det ikke bare ser bra ut, men også kjennes bra ut. Ta kontakt med oss for idéer og rådgivning for hvordan vi får ditt trykkede materiell til å fremstå best mulig.
• Illustrasjoner – foto, grafikk og tegninger. TV- og web-grafikk. Printing og innramming.
• Design av nettsider. Vi utvikler nettsider for både små og store bedrifter, og tilpasser nettstedet til ditt behov og budsjett. Vi utvikler velfungerende og profesjonelle nettsider der kundene enkelt finner det de er på jakt etter. Nettsidene vi leverer er responsiv (alltid tilpasset alle skjermer).
• Skilt og dekor – Alle typer skilting, dekor, utsmykning og folie. LED, plate og kasseskilt til fasader. Reklameskilt, stadionskilt, bildekor, vindusdekor og gulvfolie. Eller kanskje du trenger støydempende dekor for å eliminere uønsket akustikk og klang i rommet? Vi samarbeider med montører med lang erfaring som sørger for at produktene blir montert trygt og profesjonelt. 
• Messe og event. Beachflagg, logoflagg, rollups og messevegger. Bannere i "alle" størrelser - valget er ditt. Skulle du ønske å skille deg ut, kan vi tilby ulike promo-møbler, lykkehjul og oppblåsbare produkter for utendørsbruk. 
• Profilartikler. Kontorartikler og penner, Kopper og drikkeflasker og mye, mye mer. 
• Klær og tekstiler. Vi tilbyr et bredt sortiment av klær og tekstiler. Vi har alt fra arbeidsklær og t-skjorter med bedriftens logo, til treningsklær hvis dere skal stille med lag.

Foto: Camilla Ilmoni.

• Videoproduksjon. Video vokser i popularitet og har de siste årene blitt en selvsagt del av mange bedrifters markedsføring. Forbrukere foretrekker video fremfor tekst, levende bilder har en egen evne til å engasjere publikum. Film kan brukes på egne nettsider for å vise bedriftens bredde eller på sosiale medier for å skape oppmerksomhet. God strek kan hjelpe deg med både å planlegge, gjøre opptak, etterarbeid og klargjøring av videoene. Vi tilpasser oss hver enkelt produksjon og er fleksible i forhold til hvilke ressurser kunden ønsker å bruke. Kontakt oss for et spesifikt tilbud eller om du har noen spørsmål.
Våre kunder finner du innenfor det offentlige: Landsdelsutvalget, Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), Nordland fylkeskommune og Vesterålen kulturutvalg. Vi har oppdrag for viktige reiselivsaktører som Lofotr Vikingmuseum, Hvalsafari, Nordland reiseliv, Destination Lofoten, Andøy reiseliv og Vesterålen reiseliv. Vi løser også daglig små og store oppdrag for mindre kunder.
IKKE BARE ET BYRÅ God strek AS jobber ikke bare med byråtjenester. Vi har gitt ut bøker både på oppdrag for kunder som Mediebedriftenes Landsforening, Landsdelsutvalget, Norge 2000, Nasjonalt senter for romrelatert utdanning, skoleklasser og på eget forlag. Kirkemellom er en praktbok designet og utgitt av God strek.
 
EVENTS God strek er et av få byråer i Nord-Norge med lang erfaring med produksjon av events. God strek produserer hele arrangementer der vi skreddersyr mottakelser, åpninger eller selskaper. Vi har et utstrakt nett med artister og kunstnere som vi samarbeider med for å skape en helt spesiell ramme rundt ditt arrangement.

TRYGGHET Vi hadde ikke blitt et av Nord-Norges eldste reklamebyråer hadde det ikke vært fordi vi strekker oss langt for våre kunder. Du skal være trygg som kunde hos oss. Når du har fått et tilbud hos oss kan du være trygg på at det ikke endrer seg undervegs. Med mindre du forandrer premissene for jobben. Vi leverer til avtalt tid, og har lang erfaring i å møte tøffe leveringskrav. Sier vi at vi skal klare en frist så klarer vi det.
FOREDRAG 
FRAMSNAKKING. Siden mars 2010 har ordet framsnakking fått over 217 763 medlemmer på Facebook, og med det slått både Rosenborg og Jens Stoltenberg. Kongen har brukt ordet, kronprinsen har brukt det, prinsessa og dronninga også, men mest av alt engasjerer det vanlige folk. Svein ble av bladet Nordlys plassert på 1. plass på maktlista for 2010 innafor kategorien samfunn bl.a på grunn av hans engasjement knyttet til framsnakking.
Møte mannen bak vårt mest omtalte nyord? Foredraget er en befriende powerpointfri-sone, spekket med personlige og tankevekkende historier om hva som ledet fram til ideen om ordet. Foredraget er ment som en ispirasjon til både å ta ordet i bruk og til å sette det ut i livet. Foredraget passer for alle som snakker sammen, enten det er på jobb eller i organsisjonslivet. I desember 2010 kom boka «Framsnakking. Det motsatte av baksnakking» ut på Kagge forlag og har til nå kommet ut i to opplag. 

Noen kunder som har kjøpt fordraget til nå:
• Fiskeridirektoratet
• Nord-Norges rederiforening
• Sortland kommune (to foredrag for samtlige ansatte)
• Norsk brannskole
• Norsk husflidslag
• Norges Sjømannsforbund
• Salten Kraftsamband
• Universitetssykehuset i Tromsø
• Monspetterfestivalen, Sulitjelma
• DIPS, Bodø
• Nordlandssykehuset
• Norsk folkehøgskolelag
• Kristelig folkeparti, Lokalpolitikerkonferansen 2012 i Bergen
• Lydiadagen i Mosjøene
• Vesterålskraft
• Kvestor
• Bodø Næringsforum

Foredraget «FRAMSNAKKING» varer i 45-50 min.
​​​​​​​DA SIRKUSET KOM TIL MIN MELKERAMP
Et inspirasjonsforedrag for alle som produserer teaterforestillinger, konserter og utstillinger. Svein Spjelkavik er vinner av Nordland fylkes kulturpris og den aller første najonale ildsjelprisen, utdelt av Røde kors og Frelsesarmeen. Svein har vært kulturaktivist i 35 år. Dette personlige og nære foredraget er laget for å inspirere de som gir oss den livsviktige kulturopplevelsen.

Kunder: Norsk kulturforum, nordnorsk Jazzsenter, Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund, festspillene i Nord-Norge, inovasjon Norge. Foredraget ble nylig valgt ut til å presentere i en kortversjon på TEDx i Tromsø. Svein ble dermed en av en liten håndfull som har gitt et TED-foredrag i Nord-Norge.
Sagt om foredraget.

«En super fortelling om en kulturildsjels liv i dype daler og på gøyale topper. Svein Spjelkavik fra Andøya, framsnakkebegrepets far, han framsnakker jeg når som helst, for en bra mann».

Bjørn Eidsvåg
i NRK P3 etter foredrag for NOPA på Tjøme.
Foredraget «Da sirkuset kom til min melkeramp» varer i 45-50 minutter.
Back to Top