Vi er stolte av å samarbeide med Alveland, et lite såpeverksted som har mestret kunsten å lage naturlig kaldrørt såpe siden 2001. Ved å kombinere tradisjonelle metoder med kjærlighet og dedikasjon, produserer Rita King hos Alveland såper uten kunstige tilsetninger, men med en unik omsorg for både hud og natur.
God Strek har vært en støttespiller for Alveland helt siden starten. Fra utforming av logoer, etiketter og nettbutikk (sammen med moonrocket.no) til produksjon av messemateriell, har vi vært med på å formidle Alvelands unike historie og produkter.
Såpeskaperen bak Alveland, Rita King fra Dverberg i Andøy, har dykket inn i kunsten å lage såpe siden 2001. Inspirert og veiledet av en av Nordens fremste eksperter på naturlige såper, Allison Sindborg, har Rita perfeksjonert sine ferdigheter og skapt en serie med hjemmelagde natursåper som henter det beste fra naturen rundt oss.
Enten du leter etter en mild og nærende såpe til daglig bruk eller ønsker å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med en unik gave, vil du finne noe for enhver smak hos Alveland. Utforsk kolleksjonen av håndlagde såper og opplev renheten og skjønnheten av Alvelands produkter – rett fra hjertet av Andøyas fortryllende landskap.
Besøk nettbutikken på www.alveland.no for å kjøpe produkter fra Alveland.

Sjekk disse også

Back to Top