Marmelkroken er lokalisert i den vakre bygda Bø på yttersida av Andøya, aller lengst nord i Nordland fylke. Her har Lisbeth Seppola slått seg ned, tett ved skogen, dalen og fjellet, med storhavet som nærmeste nabo.
Når du ankommer, blir du tatt godt imot av Lisbeth. Med god kunnskap til lokalområdene, og til de aktiviteter og opplevelser som tilbys på Andøya og i Vesterålen, vil vertskapet på Marmelkroken kunne hjelpe med å planlegge, slik at ditt opphold blir best mulig.
Marmelkroken er en flott base for oppholdet på Andøya og i Vesterålen. Ta et stopp langs turistvegen på yttersida av Andøya, og hils på Lisbeth og hennes ansatte. 
Les mer her.
Firkantrygg er en ferdiggjøringsmetode som brukes på stiftede trykksaker som brosjyrer, prospekter eller kataloger for at de skal være bedre å bla i, samtidig som trykksaken lettere holder seg åpen. Når stiftede trykksaker kommer over en vis tykkelse, kommer ryggen til å bli tykk og rund, samtidig som trykksaken “spriker”. Du kan tenke deg om du tar 30 ark fra kopimaskinen din og prøver å brette alle samtidig, da vil det innerste arket få en skarp brett, men jo lenger og lenger du kommer ut i bunken, jo sløvere blir brettekanten. Sånn er det med stiftede hefter hos oss også, men ved å firkantbrette, eller «squarefolde» blir ryggen flat og brosjyren eller katalogen legger seg pent og blir lettere å bla i.

Bildet over viser vanlige stiftede trykksaker. Foto: Konsis.

Her er eksempel på stiftede trykksaker med firkantbrett, eller «squarefolde». Foto: Konsis.

Her er noen bilder fra Marmelkroken sin brosjyre. 
Foto i brosjyren: Steffen Fossbakk & Even Tryggstrand / Renomme, Tormod Amundsen /Biotope, Robert Novak, Camilla Strøm-Hagberg. Marmelkroken.

Sjekk disse også

Back to Top