I den gamle arresten på Andenes finner du fortsatt spor etter husets historie. Den gamle celledøra og to vinduer med smijernsgitter vitner om at menyen her engang var enkel:
Vann og brød. Symbolet i logoen henter sin inspirasjon fra det mer enn 150 år gamle fengselsvinduet, men i dag uttrykker den også positivitet. Den horisontale og den vertikale linjen bindes sammen av en stilisert ring og danner et plusstegn. Plusstegnet sier noe om den ekstra dimensjonen et godt måltid mat gir livet. Det å innta en lekker matrett eller god drikke hos Arresten skal være en plussopplevelse. Se gjerne plusstegnet også som et vegkryss. 
Arresten ligger midt i Andenes. Ringen syboliserer også det som binder oss sammen slik det å spise sammen gjør det. Men dette sterke symbolet kan også gi assosiasjoner til kretsen, helhet, harmoni, tiden som går og til og med evigheten. En ring har ingen start og slutt. Ringen minner oss også om båndene mellom venner og familie.

Her er en liten reklamefilm som vi har laget ment for sosiale medier.

SMAK Sybolet i logoen symboliserer også de fem smakene: søtt, surt, bittert, salt i hver sin ende av plusstegnet og den femte smaken, umami i ringen.

Sjekk disse også

Back to Top